Menu użytkownika

Zarejestrowani 2
Online
-

Warning: Creating default object from empty value in /home/osprogoz/domains/osprogozno.pl/public_html/modules/mod_stats/helper.php on line 77

Warning: Creating default object from empty value in /home/osprogoz/domains/osprogozno.pl/public_html/modules/mod_stats/helper.php on line 83

Warning: Creating default object from empty value in /home/osprogoz/domains/osprogozno.pl/public_html/modules/mod_stats/helper.php on line 89

Warning: Creating default object from empty value in /home/osprogoz/domains/osprogozno.pl/public_html/modules/mod_stats/helper.php on line 106
Użytkowników : 2
Artykułów : 951
Zakładki : 27
Odsłon : 872301
Start Wydarzenia Wydarzenia 27-02-2016 Walne Zebranie Sprawozdawczo - Wyborcze

27-02-2016 Walne Zebranie Sprawozdawczo - Wyborcze

W dniu 27.02.2016r. odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze jednostki OSP Rogoźno. Na zebranie poza członkami OSP przybyli również znamienici goście w osobach: członek Zarządu Głównego ZOSP RP w Warszawie gen. Ryszard Kamiński, Prezes Zarządu Powiatowego ZOSP RP w Obornikach dh Krzysztof Tomaszewski, Komendant Powiatowy PSP w Obornikach st. bryg. Sławomir Zdrenka, Przew. Rady Miejskiej Rogoźna Henryk Janus, Burmistrz Rogoźna Roman Szuberski, Radny Rady Miejskiej Rogoźna Paweł Wojciechowski, Komendant Komisariatu Policji w Rogoźnie asp.szt. Piotr Warnke. Zebranie otworzył Prezes OSP Rogoźno dh Roman Jaśkowiak. Na Przewodniczącego Zebrania wybrano jednogłośnie dh Feliksa Kaczmarka. Po odczytaniu sprawozdań i planów na rok 2016, przystąpiono do wyborów Zarządu OSP, Komisji Rewizyjnej, Delegatów na Zjazd Miejsko-Gminny i kandydatów do Zarządu Miejsko-Gminnego.

W głosowaniu jawnym wybrano:

-ZARZĄD OSP ROGOŹNO Prezes - dh Roman Jaśkowiak

V-ce Prezes - dh Marek Rozmiarek

Naczelnik - dh Sebastian Rabsch

Z-ca naczelnika - dh Tomasz Ruciński

Skarbnik - dh Łukasz Krajniak

Sekretarz - dh Paulina Sołtysiak

Gospodarz - dh Łukasz Gracz

Członek zarządu - dh Paweł Wasila

Członek zarządu - dh Tobiasz Felsmann

-KOMISJA REWIZYJNA

Przewodniczący - dh Czesław Gruszka